2014. március 2., vasárnap

Végre tavasz!!

Végre itt a tavasz! Egészen meglepetésszerűen lecsapott ránk március 1-jével. Csak semmi faxni, semmi érzelgős téltemetés - nem is volt tél! A tél ebben az évben számomra egyetlen délelőtt volt, egy gyönyörű, vidám havazás a Normafánál és egy jóleső séta a káprázatos mesebelire havazott erdőben. Állandóan Gárdonyi meséje jár az eszemben, a "Télapó haragja" - vajon most is megelégelte a Tél az emberek elégedetlen morgását a tavalyi hónyulak miatt és azért maradt duzzogva a hegyek tetején? 
Mindenesetre tegnap szinte napnyugtáig nyitva voltak az ablakok és vidám madárdal hallatszott be rajta - az M7-es morajlása fölött :-(  Ez a február úgy elillant, mintha itt sem lett volna. Mire észbe kaptam, mi mindent szeretnék csinálni, már elmúlt az ideje. A szortírozásra, rendszerezésre váró iratok várhatnak a fiókok mélyén még egy évig - mert nyáron nem fogok a szobában üldögélve poros papírok közt matatni. Az önkormányzati támogatást továbbra sem fogjuk megkapni,mert az ahhoz szükséges kérelmet sem töltöttem ki és adtam be...
A Nagy Változások továbbra is váratnak magukra... Hmm - ez van...Csak nehogy valaki megkérdezze, mit is csináltam egész télen!...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése